Een VoIP-telefooncentrale, gekoppeld aan uw smartphone, website en softwarepakket. En, oh ja, aan een fractie van uw huidig tarief.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Een VoIP-telefooncentrale, gekoppeld aan uw smartphone, website en softwarepakket. En, oh ja, aan een fractie van uw huidig tarief.

Veel bedrijven werken nog steeds met een klassieke, maar vooral verouderde, centrale.  Net zoals we ooit de transitie maakten van GSM naar smartphone en van papieren dossiers naar een softwarepakket, volgt er nu de transitie naar de slimme, flexibele VoIP-telefooncentrale.

Eenmaal gekoppeld aan uw smartphone en aan uw softwarepakket, zijn de mogelijkheden eindeloos: kosteloos doorschakelen, flexibele permanentie, klikken en bellen op PC, beschikbaarheid tonen op uw website, bellen met de smartphone via uw eigen centrale,…

Dat zal nogal wat kosten, hoor ik u zeggen.  Echter, door het wegvallen van de abonnementskosten van uw huidige provider en het reduceren van gemiddeld meer dan 80% van de gesprekskosten, is de terugverdientijd van deze centrales slechts 24 tot 36 maanden.  Na deze periode betaalt u dus nog enkel uw gesprekskosten en dit aan minder dan 20% van de gangbare tarieven.

Wij regelen alles! De opzeg van uw huidige contracten, de overdracht van de telefoonnummers, het overzetten van uw telefoonboek,… De administratieve rompslomp, die is voor ons. Zelfs als u wenst te leasen, brengen wij dit voor u in orde.

Dankzij onze gestructureerde aanpak, blijft u gedurende de installatie praktisch de hele tijd bereikbaar.

Wenst u meer informatie? Onze VoIP specialisten komen graag langs om alles te verduidelijken.

Meer nieuws

CryptoLocker en andere ransomware

CryptoLocker haalde vijf jaar geleden de kranten, maar er wordt nu nog amper over gesproken. En toch blijft de dreiging actueel. Recent